Pedicure

Of u nu man of vrouw bent, jong of oud, iedereen is gebaat bij goede voetverzorging. Voeten zijn de basis van het lichaam. Pijnlijke voeten kunnen (on)bewuste nek-, rug-, heup- of knieklachten veroorzaken. Een regelmatige behandeling verhelpt en voorkomt dit.

Wist u dat we gemiddeld 10.000 stappen per dag nemen en dat we tijdens ons leven ruim 185.000 kilometer lopen? Reden genoeg om extra aandacht te besteden aan de verzorging van uw voeten.

Naast dagelijkse verzorging, waarbij

•Eelt

•Blaren

•Kloven

te lijf worden gegaan, zijn er verschillende pedicure behandelingen mogelijk om uw voeten te verzorgen en te koesteren.

 

Nagelsalon

Handen en nagels spelen een belangrijke rol bij de eerste indruk van iemand. In mijn nagelsalon creeer ik van de handen en nagels een waar visitekaartje.

Wil je graag je nagels verstevigen of verlengen? Dan kan dat door middel van acrylnagels of gelnagels.
Een sjabloon zorgt voor een verlenging van de natuurlijke nagel. 

In de nagelstudio werk ik met acryl en gel.

Acryl bestaat uit een poeder en een vloeistof. Door de combinatie krijg je een bolletje en deze boetseren wij in de nagelstudio met een penseel op de nagel. Acryl hard uit zonder het gebruik van een UV- of Ledlamp. Acryl is pas na 48 uur volledig uitgehard.

Ook zijn er in acryl verschillende kleuren mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld graag een rode French Manicure? Of misschien wilt u graag eens een glitter French Manicure? Maar natuurlijk kun je ook kiezen voor een mooie kleur door middel van gellak. Zo zijn er bij mij in de nagelstudio tal van mogelijkheden.