Reactie plaatsen

Reacties

Pascalle
een jaar geleden

Altijd super tevreden met mijn nagels. Ze levert top kwaliteit nagels! En altijd in voor een gezellig gesprek. Hopelijk nog vele jaren te kunnen komen

Corrine
een jaar geleden

Nagelstyliste die weet wat ze doet. Ik ga altijd weg met mooie verzorgde nagels die met gemak 4 weken mee gaan. Altijd in voor een gezellig praatje. Ik beveel haar van harte aan!

Jolanda
een jaar geleden

Altijd gezellig bij Francie, werkt precies en ik ga elke keer weer met mooie nagels naar huis. Na 4 weken zitten ze nog altijd mooi erop. Vakvrouw.

Kim
een jaar geleden

Elke keer weer blij met mijn nieuwe nagels! Ze werkt super netjes en levert een top resultaat. Super vriendelijk en gezellige meid.

Evi
een jaar geleden

Francie is echt een toppertje!!
Werkt professioneel, hygiënisch en zorgt keer op keer weer voor mooie nagels.

suzan van den brand
een jaar geleden

Lang gezocht naar een goede nagelstyliste en eindelijk gevonden! Wat een topper ben je, Francie! Mijn nagels zijn altijd super mooi. Met name omdat ik niet van 'standaardnagels' hou en jij er iedere keer weer iets moois van maakt, dankjewel! En niet geheel onbelangrijk, ze blijven kei lang zitten zonder dat er lucht onder komt. Ik doe zeker 4 weken met mijn nagels, echt top!!!

Patries
een jaar geleden

Met Francie is het altijd fijn en gezellig en ze levert vak werk. Ik rij er 25 minuten op om speciaal bij haar in de stoel te zitten.

Miranda
een jaar geleden

Super blij met Francie, gaat professioneel te werk en maakt een feestje van je nagels waar je mee voor de dag kan komen. Leuke meid en altijd in voor een gezellig gesprek. Hoop dat je mij nog lang kan voorzien van mooie verzorgde nagels.

Femke
een jaar geleden

Altijd weer tevreden met m’n mooie nagels.
Super vriendelijke en leuke meid, altijd gezellig als je er bent!

Pien
een jaar geleden

Francie is een topper in haar werk!
Professioneel en op de hoogte van de laatste trends.